imprumut provident

Filme 2013 - Filme online gratis cu subtitrare

Benim Dùnyam – Lumea mea 2013 subtitrat

Gen film: Drama, Familie, Filme, Filme 2013, I

Filmul de familie, productie turca, “Benim Dünyam” este unul dintre cele mai reusite filme turcesti, cu o poveste impresionanta de viata, una foarte dramatica. Ela (Beren Saat) inca din copilarie a fost

In a World… (2013) online

Gen film: Comedie, Filme, Filme 2013, I

Productia de comedie disponibila gratuit spre vizionare pe site-ul nostru, FilmeSuper.Com, In a World este un film de comedie american lansat in 2013 scris, regizat și co-produs de Lake Bell.

Extraction (2013) film actiune

Gen film: (2013), Actiune, Filme, Filme 2013, I

Armata SUA sunt in stransa colaborare cu CIA și FBI-ul pentru o misiune importantă. O unitate specială de operațiuni sub acoperire sunt trimise in Cecenia, Rusia pentru a “salva” unu din aliati care se afla sechestrat un grup terorist fundamentalist islamic.

Water and Fire (2013) film HD

O tanara frumoasa se indragosteste de un enigmatic si timid barbat ce ii face totul pe plac. Ramane gravida dar nu are voie sa ii spuna.

Thumbnail

T ony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes şi supererou ori de câte ori are ocazia, este pus în situaţia de a-şi folosi inteligenţa si inventivitatea pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fără a avea la dispoziţie tehnologia şi resursele financiare care erau o obişnuinţă pentru el. Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei … .

Thumbnail

Will Graham, un psiholog criminalist genial şi perseverent, este capabil să reconstruiască în minte gândurile şi metodele înfiorătoare ale celor mai căutaţi criminali în serie ai agenţiei americane. În urma unui caz tulburător, el este îndrumat de către şeful său, Jack Crawford (Laurence J. Fishburne III: The Matrix, Contagion, CSI), către ajutor psihiatric

Thumbnail

Un băiat este ucis într-un accident de maşină, iar făptaşul fuge de la locul faptei.

Thumbnail

1992, Câmpulung Muscel. Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână.

Thumbnail

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care îşi pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soţie (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant “mobil”, deschis într-o rulotă

Thumbnail

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc – de ce nu?